Esittely

Olen Satu Väisänen ja valmistuin ELK Weteristä koirahierojaksi elokuun lopussa 2023. Koulutuksen laajuus oli 22 ov ja siinä käytiin kattavasti läpi mm. koiran anatomiaa ja fysiologiaa, koiran rakennetta, käyttäytymistä, lihasten ja selkärangan ongelmia, kraniosakraalikäsittelyä, nivelten mobilisaatiota ja venytyksiä. Myös perustiedot vyöhyketerapiasta eli refleksologiasta, ruokinnasta, yrttilääkinnästä, homeopaattisista aineista ja trigger-pisteiden käytöstä hieronnan tukena ja koiran hyvinvoinnin lisääjänä kuuluivat koulutukseen, sekä myös eläinlääkärin luentopäivä. Hierontaharjoittelua oli myös runsaasti, opiskelun aikana hieroin noin 50 koiraa, melkein kaikki vähintään kaksi kertaa, osa useamman kerran. Lisäksi opiskeluun kuului projektikoira, jota hierottiin säännöllisesti koko opiskelun ajan. 

Minulta löytyy kokemusta monenlaisista koirista. Perheessä on ollut lähes aina koira, lisäksi olen toiminut vapaaehtoisena Helsingin eläinsuojeluyhdistyksen koiratalolla josta sain kunniakirjan Vuoden vapaaehtoinen eläintenhoitaja 2011. Myös Eläinsuojelukeskus Onnentassussa toimin vapaaehtoisena jonkin aikaa. Itselläni on rescuekoira joten aroista koirista löytyy erityisosaamista.

Aiemmat koulutukset: tradenomi, yo-merkonomi, ylioppilas. Olen suorittanut myös Reiki I ja II tasot.

Tammikuussa 2024 aloitin opiskelut Kiinalaisen lääketieteen Akatemiassa tarkoituksenani valmistua akupunktiohoitajaksi vuonna 2027. Tulevaisuudessa kouluttaudun hoitamaan akupunktiolla myös eläimiä.


Täydennyskoulutukset ja kurssit:

O.T.E Hieronta® peruskurssi, 15-16.6.2024, O.T.E Hoitokeskus, Kirsti Hyppönen

Luo kotisivut ilmaiseksi!